Wie we zijn

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3005″ img_link_target=”_self” align=”left” border_radius=”3″ img_size=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][a13_separator position=”full_width” type=”empty” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″][vc_column_text]Santpoort is een belangrijke kern van de Gemeente Velsen met name ook vanwege de buitengebieden en landgoederen. De ruim 40-jarige Stichting Santpoort houdt zich vooral bezig met ruimtelijke ordening, bestemmingsplannen en monumentenzorg in Santpoort en directe omgeving.

Daarnaast wil Stichting Santpoort de kennis over de kwaliteiten en de geschiedenis vam Santpoort verder opbouwen en verspreiden onder Santpoorters en bestuurders. Jaarlijks wordt de historische uitgave “De Zandpoort” gepubliceerd. De stichting heeft een cultuurhistorische wandelroute, zgn. Brederode route, gerealiseerd in samenwerking met de ANWB. Die route is in ook boekvorm uitgegeven.

Stichting Santpoort geeft een digitale nieuwsbrief uit met actualiteiten van Santpoort en de acties van de Stichting. U kunt zich hier aanmelden voor deze gratis nieuwsbrief. [/vc_column_text][a13_separator position=”full_width” type=”empty” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie